Stillingsopslag | EXECUTIVE Outplacement-rådgiver

I AS3 Executive er vores primære mission at rådgive og coache executives om karriere samt personlige og ledelsesmæssige beslutninger. Vi søger løbende freelancerådgivere, der i øjenhøjde kan matche og møde vores kunder fra det øverste ledelsesniveau i private og offentlige virksomheder i Danmark.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig at blive en del af en forretning, hvor vi i mere end 25 år har skabt effektive forandringsprocesser hos vores kunder. Hos AS3 kan du regne med sparring fra en professionel og ambitiøs organisation samt se frem til at blive en del af et stærkt fagligt netværk.

Der er tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver vil være varierende, og det er derfor vigtigt at se samarbejdet som et supplement til den forretning, du allerede driver. AS3 stiller lokaler, undervisnings- og rådgivnings-materialer m.v. til rådighed.

Som executive-rådgiver forventer vi, at du består rådgivercertificering på AS3 Academy samt som minimum AS3 Transition Coach uddannelse på Foundation-niveau. Uddannelsen er akkrediteret via European Mentoring and Coaching Council op til Senior Practitioner-niveau og vi ser gerne, at du over tid investerer i også at gennemføre disse niveauer. 

ANSVAR OG OPGAVER

Du kommer til at arbejde med rådgivning og coaching af personer fraøverste ledelsesniveau, som står over for afgørende forandringer i karrieren. Vores kunder tæller bl.a. alle C20-selskaber og en række Ministerier, Styrelser samt Kommuner.

Opgaverne tager afsæt i AS3s velafprøvede og effektive rådgivnings-koncepter, som du bliver certificeret i via AS3 Academy. Du vil selvstændigt forestå koordineringen af dine opgaver indenfor executive outplacementforløb – herunder personlige coaching- og rådgivningssamtaler 

PROFIL

Du har mangeårig erfaring som leder/direktør i en større international eller offentlig virksomhed, og du ønsker at anvende denne erfaring i rollen som rådgiver og coach for andre ledere.

Du har erfaring med den individuelle samtale, ligesom du er vant til at undervise og facilitere. Det er en fordel, hvis du er certificeret coach. Dit professionelle netværk er stort, idet du vægter langsigtede relationer højt.

Du har stærke formidlingsevner og behersker engelsk på forretningsniveau. Vi lægger vægt på, at du er rutineret it-bruger og anvender relevante sociale medier.

Som person er du anerkendende, nytænkende og inspirerende. Du har en motiverende gennemslagskraft og lytter med ægte interesse til dine medmennesker.  

Din personlige modenhed og empati får dig til at fremstå med en troværdighed og ro, som skaber tillid og ligeværdighed i dialogen med andre.

Executive

Ansøgning og yderligere information

Vil du være vores nye kollega, så klik på ”Søg jobbet” herunder og upload dit CV sammen med en kort, motiveret ansøgning.

Søg jobbet
Stillingstype: Freelance
Ansøgningsfrist: Løbende
Lokation: Aarhus og København
Kontakt: Hanne Skjoldager Ravn
Kvalitets- og konsulentchef
tlf. 82 10 00 20

 

Om AS3 Executive

I AS3 Executive tilbyder vi individuel og skræddersyet rådgivning til topledere i private og offentlige virksomheder. Vi arbejder med Executive Outplacement og Executive Coaching og Business Sparring. AS3 Executive er en del af AS3, som er en professionel rådgivningsvirksomhed, der siden 1989 har støttet mennesker gennem forandringer i joblivet.

Læs mere om AS3 Executive

Karriere i AS3